Şehit Polis İbrahim Akın Ortaokulu

Vizyon: Beden,zihin,ahlak ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı bir şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere, hür ve bilimsel düşünme gücüne , geniş bir dünya görüşüne , insan haklarına, Türk Milleti’nin milli-manevi değerlerine sahip olan ve bu değerlere saygı gösteren öğrenciler yetiştirmek; Eğitimin gerekliliğine gönülden inanan paydaşlar ile işbirliğine inanan idare, öğretmen, veli ve öğrencilerin bulunduğu; Teknolojiyi kullanan, bilgileri yorumlayıp yeni fikirler üretmeyi alışkanlık haline getirmiş bireylerin yaşadığı bir ortam oluşturmak.

Misyon: Bizler ŞEHİT POLİS İBRAHİM AKIN ORTAOKULU çalışanları olarak, 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap veren, hoşgörülü, akılcı, sorgulayan, düşünmeye önem veren, kendine güvenen, ulusal ve evrensel değerlere saygılı, demokratik düşünceyi benimseyen bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar: Kız hentbol takımımız 2009-2010 Türkiye ikinciliği, 2010-2011 Türkiye birinciliği , 2011-2012 Türkiye ikinciliğini elde etmiş ve Güreş alanında 2018/2019 Türkiye üçüncülüğü elde etmiştir.

Saatler: 09:00 - 15:10 (12:10-12:50 arası öğle arası)
Sportif Etkinlikler: 2018/2019 Güreş Türkiye üçüncülüğü
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (0224) 332 00 95

WEB - https://sehitpolisibrahimakinortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Karapınar Mah. D101. Sok. No33/3 Yıldırım/ BURSA

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Bursaray "Cumalıkızık-Değirmenönü metro istasyonuna" yürüyerek 7-8 dakika mesafededir. Bursa Kent Meydanı´ndan "Etbalık- Karapınar" dolmuşları ile, "Gürsu yada Kestel dolmuşları" ile, Heykel´den "22-A nolu Özel Halk Otobüsü" ile ulaşım sağlanır. Etbalık Kurumu bitişiğindedir.

Adres - Karapınar Mah. D101. Sok. No33/3 Yıldırım/ BURSA

Ulaşım Metro - Otobüs - Minibüs ile ulaşım sağlanır. Ulaşım Sıkıntısı Bulunmamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Kestel ve Yıldırım ilçelerinin birleştiği noktada, ET BALIK Kurumu bitişiğinde, Gürsu Kavşağı´na 100 m. uzaklıktadır.İl ve ilçe merkezine 5-6 km uzaklıktadır.